Mercedes Garage Wieman en Zn Amsterdam

Occasions

Waar kunt u beter terecht voor een perfect gerestaureerde Mercedes klassieker dan bij Garagebedrijf Wieman en Zn.? Wij hebben altijd meerdere occasions van Mercedes oldtimers en youngtimers in de verkoop. Kom vooral eens kijken en een praatje maken; wij vertellen u graag alles over de restauratie en de specifieke eigenschappen van de beschikbare modellen. Oldtimer occasions herstellen wij doorgaans in compleet originele staat.

Voor een Mercedes occasion bij ons in de verkoop gaat, wordt deze natuurlijk grondig onder handen genomen. Eventuele defecten sporen wij op en worden vakkundig verholpen met toepassing van originele Mercedes onderdelen. Elke occasion wordt natuurlijk met geldige APK-keuring opgeleverd.

Wij kopen ook Mercedes oldtimers en nieuwere modellen in. Wij hebben een brede klantenkring die altijd op zoek is naar klassieke Mercedessen. Wilt u uw huidige Mercedes inruilen voor een ander type, of heeft u een andere reden om uw auto te verkopen? Bij Wieman en ZN. krijgt u altijd een goed advies en een faire prijs voor uw gebruikte Mercedes.

De meeste mensen die ooit een Mercedes kopen, worden Mercedes-rijders voor het leven. Dat er zoveel mooie Mercedes oldtimer en youngtimer occasions op de markt zijn, is een teken dat dit een geliefd en oerdegelijk merk is.

Mercedes-Benz 280SE 3.5 Coupé - Flachkuhler
Verkocht

Mercedes Benz 280SE 3-5 Coupé - Flachkuhler

  • Bouwjaar: April 1970
  • Kilometerstand: -
Verkocht

Mercedes Benz 450 SL - USA Uitvoering

  • Bouwjaar: Juni 1978
  • Kilometerstand: -